top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAdmin

DEPOT®

Het stoere merk DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van verzorgingsproducten voor mannen.

Dit traditionele product uit Italië combineert de eenvoud van de ouderwetse barbier met de moderne, geavanceerde verzorgingslijnen van de hedendaagse kapper. De stoere en authentieke uitstraling van het merk is gebaseerd op de jaren ’50.

Het assortiment van DEPOT® bestaat uit finishing en verzorgingsproducten. Een groot aantal producten uit het assortiment zijn speciaal voor de verzorging bij het scheren en stylen van baarden en snorren.


TRADITIE HERLEEFT

Specifieke producten voor het haar, scheren en baard- en snorverzorging worden aangevuld met producten voor het lichaam evenals accessoires. Het assortiment bestaat tevens uit een lijn van geuren: parfums en home fragrances die de zintuigen prikkelen.


HAAR

Om een lange houdbaarheid aan de gecreëerde look te geven is een stylingproduct een must. Deze producten fixeren niet alleen maar beschermen de haarvezel ook met verzorgende ingrediënten.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste Klanten,

Vanwege een nieuw cao in onze branche zijn wij genoodzaakt prijsveranderingen toe te passen. Dit zal bijdragen aan het optimaliseren van onze branche en het instromen van nieuwe vakmensen stimuleren.

Comentarios


bottom of page